+45 60 29 34 13 kontakt@a-riis.dk

OM MIG – ANDERS RIIS

E-mail: kontakt@a-riis.dk

Telefon: +45 60 29 34 13

Adresse: Hovedgaden 35 A, lejlighed 4, 7620  Lemvig

Jeg blev udlært reklamefotograf i 1990 hos en af Danmarks bedste møbelfotografer Ole Misfeldt i Viborg. Siden har jeg blandt andet arbejdet som fotograf og observatør hos DMU Kalø, cheffotograf for SAF, og senest igen som fotograf svend- og kvalitetsansvarlig for møbelfotograf Ole Misfeldt.

Igennem min mangeårige erfaring som professionel fotograf, har jeg opbygget en stor forståelse for at skabe præcis det, som kunden ønsker og forventer –og give kunden det ekstra der skal til for, at skabe det perfekte fotografi. Fleksibilitet og kreativitet med sans for detaljen, kendetegner mig som fotograf og i kraft af min alsidighed, kan jeg i dag tilbyde stort set alle former for fotografering – både i ind- og udland. For mig er der ingen opgave eller udfordring der er for stor – og uanset opgavens størrelse, ligger jeg altid vægt på at det absolut bedste resultat opnås.

Min vision er at mine kunder får en oplevelse af fuldendt tilfredshed, hvor kreativitet og professionalitet er indarbejdet i alle faser af processen. Vigtigst for mig er det, at skabe et fotografi der visualiserer mine kunders ideer med et professionelt touch, så de får lysten til at anvende mine kompetencer som fotograf igen og igen. Bliv inspireret i mit billedgalleri og få en visuel smagsprøve på, hvad jeg kan skabe for dig  – rigtig god fornøjelse.